Mindfulness

Mindre stress med mindfulness

Hos Shambala Retreats har du mulighed for at lære anerkendte og simple mindfulness-teknikker, som kan gøre din hverdag lettere, og hjælpe dig til at finde ro i en aktiv hverdag. De teknikker, der anvendes er evidensbaserede og vores underviser er vant til at undervise folk fra erhvervslivet. Teknikkerne har blandt andet vist sig at være effektive i forhold til stress og udbrændthed, og generelt fortæller folk, at de har fået større overskud på mange områder af livet igennem mindfulness.

Vi tilpasser kurset til din virksomhed.

Det vi umiddelbart anbefaler er, at i kommer over til os på vores retreatcenter på Ærø, fordi vores beliggenhed på det naturskønne og rolige Ærø i sig selv er med til at skabe en stemning af ro og fordybelse. Vi har unikke og naturrige omgivelser på vores center, som ligger lige ned til vores egen private strand. Der skabes god ro og plads til den ny læring, som kursisterne skal påbegynde.

Det mest nærliggende er, at man tager to kurser af to dage med ca. en måneds mellemrum. På den måde kan man få instruktioner i teknikker og derefter gå hjem og afprøve dem i den mellemliggende måned, hvor man gør sig sine egne erfaringer, hvorefter man vender tilbage til anden del af kurset, og kan få mulighed til at spørge ind til forskellige problemstillinger, som man har oplevet i sin egen praksis.

Der er også mulighed for at vores meditationsvejleder kommer ud og gennemfører kurset på jeres virksomhed. Med denne model er mulighed for stor fleksibilitet i forhold til planlægningen.

Mindfulness 1 er tidsat til ca. 16 undervisningstimer og mindfulness 2 ligeledes 16 timer. Hertil skal det påregnes, at man skal praktisere øvelserne sig i det daglige for at få det optimale ud af kurserne. Øvelserne varer imellem 5 og 20 minutter. Vi har produceret en cd med indtalte vejledninger, som udleveres ved kursusstart.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.12 | 13:36

Hej Marna! Mindfulness-teknikkerne kan sagtens anvendes af udviklingshæmmede. De skal tilpasses lidt. Jeg kommer gerne ud og prøver det med dig/jer.

...
13.12 | 13:11

Har du kendskab til nogle redskaber der kan bruges til udviklingshæmmede til at berolige?

...
24.11 | 21:04

Hej Lone! Dejligt at du kan lide øvelserne Det er ikke meningen de skal afbrydes af musik?? Jeg kan ikke høre noget musik?? Måske var det noget helt andet?

...
17.11 | 14:01

Hej Allan.
Jeg er meget interesseret i dine øvelser, men hvorfor har du den helt ustyrlige stressende musik i baggrunden????? Det er vist ikke dig.

...
Du kan lide denne side